Åpent brev til den Kinesiske Ambassade

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo
I dag er vi samlet her og holder en lysvake for å minnes de 20 Falun Gong utøverne som har mistet livet sitt de siste 22 dager (per 11. jan) på grunn av at de tror på Sannhet-Godhet-Toleranse. Alle ble de torturert og mishandlet til døde under fengsling eller angrep i Kina. Blant disse en person som heter He Xing-Zong fra Hubei-provinsen, han ble angrepet midt på gaten i dagslys, og kvalt til døde av politi mens han var ute for å henge opp informasjon om myndighetenes overgrep mot Falun Gong.

Man er nødt til å spørre hvorfor kinesisk politi kan være slik åpenlyst utøver av vold mot fredelige og gode Falun Gong mennesker. Dette kan man se klart i Jiang Zemin-regimets politikk mot Falun Gong utøvere: Å sverte deres rykte, ruinere deres økonomi, eliminere kroppen deres.

Samtidig kan vi også se at under slik terroristisk forfølgelse så er Falun Gong utøvere solide i sin tro på Sannhet-Godhet-Toleranse.

I dag er det flere og flere mennesker som gjenkjenner og kan assimilere seg til Sannhet-Godhet-Toleranse. Disse prinsippene kan i bunn og grunn løse alle slags menneskelige konflikter og menneskeskapte katastrofer. Det er trist at i Kina de folk som er villige til å følge prinsippene om Sannhet-Godhet-Toleranse blir møtt med forfølgelse og mishandling.

Vi appellerer om at dere – representanter av og for det kinesiske folk – bringer vårt ønske til kinesiske myndigheter:
Å stoppe forfølgelsen av Falun Gong utøvere umiddelbart!
Gi tilbake folk retten til å praktisere Sannhet-Godhet-Toleranse!


2002-01-13
Falun Gong utøvere i Norge

Kopi av dette brevet er også sent til:
Det Kongelige Norske Utenriksdepartement
Media i Norge

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Ni är välkomna att skriva ut och sprida allt innehåll på Clearharmony, men uppge gärna källan.